Buy classes

Drop-in Class

250kr

Clip Card x 5

1150kr

Clip Card x 10

2250kr

Clip Card x 20

4250kr

Schedule

Be aware of PM (afternoon) and AM (morning)

Our classes

Jesper

 

Lärare: Jesper

Movement and breathing techniques inspired by hatha yoga and breathwork. When we relax with movement and breath properly we will open our blod vessels to give life-force, the subtle energy that comes with breath, a greater chance to flow through the body – restoring energy and vitality. Flow with ease and breathe in peace <3 

 

 

 

 

 

Lärare: Blanca

Restorative yoga är en vilande, terapeutisk och meditativ yogaform som aktiverar vårt lugna nervsystem. När lugn och återhämtning får ta plats i dig skapar vi ett bättre liv för både oss själva och din omgivning. De vilande yogapositionerna är längre och kan vara mellan 10 och 20 min. Klassen är lugn, djup och återhämtande. Passar alla.

 

Lärare: Varierande

För både nybörjare och avancerade.
Introduktionsklass som ger dig grundläggande kunskaper om breathwork och dess många
fördelar. Här får du får lära dig att praktisera den grundläggande tekniken för att komma
igång, kunskap om hur du kan använda andningen i din vardag men även hur du kan
fördjupa din praktik och ta den till helt nya nivåer – precis så mycket som du själv önskar.
Vi rekommenderar att du går på minst en introklass innan du deltar i exempelvis hale
explore, hale power eller hale rebirthing. Instruktören för denna klass kan variera.

Teacher: Sara
 
Kundalini Yoga + meditation offers an uplifting blend of spiritual and physical practices and it works deeply on a subconscious level. During this time together we will incorporate the Kundalini alchemy of movement, dynamic breathing techniques, meditation, and chanting. 
 
Open to all levels.
 
This class is taught in English.

Lärare: Martina
 
Kundaliniyoga har praktiserats i tusentals år över hela världen. Det är en dynamisk, kraftfull yogaform som är utformad att ge dig en upplevelse av din själ. Den hjälper oss att släppa eventuell stress och oro som vi lätt bygger upp i de liv vi lever idag, för att landa i lugn och djup avslappning. Vi kombinerar andning, mudra, ögonfokus, mantra, kroppslås och kroppsställningar för att balansera körtelsystemet, stärka nervsystemet, utöka lungkapaciteten och rena blodet. Det hjälper oss att släppa taget om det som behöver lämna kropp och sinne så att vi kan förnya oss och hitta energi och kraft inifrån. Under dessa klasser provar vi olika klassiska kriyor – yoga sekvenser – från kundalini yogans kraftfulla verktygslåda. Vi avslutar alltid med att mjukna ner i vila, ofta till kristallskålarnas vibrationer, samt en kortare meditation. 

Lärare: Martina
 
Kundaliniyoga har praktiserats i tusentals år över hela världen. Det är en dynamisk, kraftfull yogaform som är traditionellt är utformad att ge dig en upplevelse av din själ. Den hjälper oss att släppa eventuell stress och oro som vi lätt bygger upp i de liv vi lever idag, för att landa i lugn och djup avslappning. Vi kombinerar andning, mudra, ögonfokus, mantra, kroppslås och kroppsställningar för att balansera körtelsystemet, stärka nervsystemet, utöka lungkapaciteten och rena blodet. Det hjälper oss att släppa taget om det som behöver lämna kropp och sinne så att vi kan förnya oss och hitta energi och kraft inifrån. Vi börjar dessa klasser med att landa i kroppen genom ett mjukt flöde mellan mera traditonella yoga positioner. Därefter dyker vi in i kraftfulla, lite längre, meditationer som hämtas från kundaliniyoga traditionen. Vi avslutar alltid med att mjukna ner i vila, ofta till kristallskålarnas vibrationer.