Stress och Vitality
- How Kundalini can uplift your life

kundalini workshop

Info

En sak vi nog alla har gemensamt är att vi vill må bra. När vi känner oss starka, vitala och påfyllda med energi blir livets utmaningar enklare. Vi kan ta dem med ro, se allt från ett större perspektiv och finna glädje i det lilla. När vi är stressade, oroliga och har en sämre hälsa blir det svårare och vi ger lätt upp, eller kämpar igenom. Det här är en workshop där vi utforskar tekniker för att släppa stress i kropp och sinne, och istället finna vitalitet och styrka från insidan. Istället för att vända oss till yttre stimuli – som kaffe, alkohol, droger, mat, sex, sociala medier – kan vi vända oss inåt och hitta sätt att väcka vår egna vitala kundalini energi. 
 
Kundaliniyoga har praktiserats i tusentals år över hela världen. Det är en dynamisk, kraftfull yogaform som är utformad att ge dig en upplevelse av din själ. Den hjälper oss att släppa eventuell stress och oro som vi lätt bygger upp i de liv vi lever idag, för att landa i lugn och djup avslappning. Vi kombinerar andning, mudra, ögonfokus, mantra, kroppslås och kroppsställningar för att balansera körtelsystemet, stärka nervsystemet, utöka lungkapaciteten och rena blodet. Det hjälper oss att släppa taget om det som behöver lämna kropp och sinne så att vi kan förnya oss och hitta energi och kraft inifrån. 
 
Nybörjare eller erfaren – denna workshop är för alla som vill lära sig mer om kundaliniyogans kraftfulla verktygslåda. I slutändan handlar det – så klart – om att uppleva hur dessa tekniker kan hjälpa oss att vakna så vi kan leva våra liv till fullo.  
 

datum
Sön 27/9
Tid
11-16:30
(paus 13-14)
Plats:
Brahmaki
Pris:
1050 kr

Du bokar genom att trycka på knappen och skicka ditt namn och mobilnummer till oss. Skriv "Kundalini Stress & Vitality" i ämnesraden. Vi skickar en betallänk och när betalningen är genomförd får du din bokningsbekräftelse <3

lärare

Martina Törnvall

Martina Törnvall är en hängiven yogini och passionerad kundalinilärare som fann yogan under en utmanande period i hennes liv. Yogan blev hennes säkra hamn och platsen hon kunde släppa taget under en stressfylld tid som miljöjurist i Stockholm. Efter att ha balanserat sin tid mellan kontoret och yogamattan under några år bestämde hon sig för att följa sin längtan och har sedan dess rest världen över för att undervisa yoga i olika former. Hon är framförallt förälskad i kundalinins transformerande effekter och hjärtöppnande upplevelser som hjälpte henne att finna riktning och mod att göra de val hon visst var rätt. Hon brinner nu för att dela sina erfarenheter med andra.
 
Martina växte upp på landet i de småländska skogarna och ägnade större delen av sin tid på hästryggen. Det är fortfarande i naturen som hon finner inspiration och djup frid.
 
Martina driver även yoga- och meditationsretreat i The Soul Space – en total upplevelse för kropp, sinne och själ och en plats för inre läkning och vila med destinationer som Stockholms skärgård, Indien och franska Bretagne.