Workshop:
Kundalini Essentials

kundalini essentials

Info

Kundaliniyoga har praktiserats i tusentals år över hela världen. Det är en dynamisk, kraftfull yogaform som är utformad att ge dig en upplevelse av din själ. Den hjälper oss att släppa eventuell stress och oro som vi lätt bygger upp i de liv vi lever idag, för att landa i lugn och djup avslappning. 
 
Vi kombinerar andning, mudra, ögonfokus, mantra, kroppslås och kroppsställningar för att balansera körtelsystemet, stärka nervsystemet, utöka lungkapaciteten och rena blodet. Det hjälper oss att släppa taget om det som behöver lämna kropp och sinne så att vi kan förnya oss och hitta energi och kraft inifrån. Under denna workshop kommer vi gå igenom grunderna i kundaliniyoga, uppleva vad kundalinienergi är och hur den kan röra sig i kroppen, olika meditationer och kriyas, och också prova några spännande gruppverktyg för att läka oss själva tillsammans. Nybörjare eller erfaren – denna workshop är för alla som vill dyka djupare i den kraftfulla verktygslåda med tekniker och metoder som kundaliniyoga erbjuder. I slutändan handlar det – så klart – om att uppleva hur dessa tekniker kan hjälpa oss att leva livet med så mycket glädje och energi som möjligt. 
 
Kundalini är en universell livskraft som finns i var och en av oss som, när den är väckt, har makten att förändra varje aspekt av våra liv. Kom och upplev kundaliniyogan tillsammans med oss!

datum
Sön 27/9
Tid
11-14
Plats:
Brahmaki
Pris:
550 kr

Du bokar genom att trycka på knappen och skicka ditt namn och mobilnummer till oss. Skriv "Kundalini Essentials" i ämnesraden. Vi skickar en betallänk och när betalningen är genomförd får du din bokningsbekräftelse <3

lärare

Martina Törnvall

Martina Törnvall är en hängiven yogini och passionerad kundalinilärare som fann yogan under en utmanande period i hennes liv. Yogan blev hennes säkra hamn och platsen hon kunde släppa taget under en stressfylld tid som miljöjurist i Stockholm. Efter att ha balanserat sin tid mellan kontoret och yogamattan under några år bestämde hon sig för att följa sin längtan och har sedan dess rest världen över för att undervisa yoga i olika former. Hon är framförallt förälskad i kundalinins transformerande effekter och hjärtöppnande upplevelser som hjälpte henne att finna riktning och mod att göra de val hon visst var rätt. Hon brinner nu för att dela sina erfarenheter med andra.
 
Martina växte upp på landet i de småländska skogarna och ägnade större delen av sin tid på hästryggen. Det är fortfarande i naturen som hon finner inspiration och djup frid.
 
Martina driver även yoga- och meditationsretreat i The Soul Space – en total upplevelse för kropp, sinne och själ och en plats för inre läkning och vila med destinationer som Stockholms skärgård, Indien och franska Bretagne.