Viktig information gällande leveranstider: Just nu har vi ca 14 dagars leveranstid.
Fri frakt med Postnord - Betala enkelt med Klarna eller PayPal

Ego Death Meditation

Info

En kraftfull meditation som lämnar er med avslappning och stark självkänsla. Vi har valt att kalla det för ”Ego Death” för att vi går till direkt till kärnan och arbetar med självkänsla genom att eliminera rädslor som blockerar oss från att komma till ro. Från att ha funnit ro öppnas nya dörrar av möjligheter. För just denna klassen har vi förstärkt salen genom att maximera våra sinnen med ljud, ljus, doft, känsel och seendet. Vi kommer att guidas igenom 7 simpla men kraftfulla steg med hjälp av våra fem sinnen. Dessa får du med dig hem så du enkelt kan bädda in det i din dagliga rutin och fortsätta på din påbörjade resa inåt.
 

Vi har i vår resa och liv från öst till väst samlat olika avancerade traditionella meditationstekniker. Under 60 min kommer du transcendera in till din inre kärna och kunna medvetet urskilja egot. En så kallad “Egodöd”. Det må låta läskigt men väl där, kommer du att hamna i ditt naturliga stadie och finna enkelhet och klarsynthet.

När vi lär oss att sluta reagera på våra känslor avbryts vår normala tankeprocess, vilket gör det möjligt för oss att bli direkt medvetna om våra tankar, övertygelser och känslor utan att få dem filtrerade av egot. Du kommer att veta att avsikten bakom dessa tekniker är att låta sinnet slå sig ner i stillhet.

Passar till er med lite erfarenhet av meditation/yoga. För att nå maximal effekt gäller det att man har viljan att utvecklas och är sann med rädslor och dåliga vanor. 
 

datum
lör 20/2
Tid
19-21
Plats:
Brahmaki
Pris:
500 kr

Varmt välkommen <3

lärare

Trisha

SwedishEnglish