Biodynamisk breathwork för traumarelease, isbad & yoga

Varmt välkommen till ett oförglömligt retreat tillsammans med oss på Brahmaki. En helg där vi kommer gå djupt. Med hjälp av kraftfulla andningstekniker, kallbad och yoga kommer du i ett tryggt format få chansen att släppa taget om det som inte längre tjänar dig, och skapa plats för det du vill ha mer av i ditt liv. Den här helgen möter vi utmaningarna med mjukhet och ger oss själva utrymme att utvecklas. Vi njuter av värmande vegetarisk mat, underbart sällskap och vacker natur.

Du bokar genom att trycka på knappen och skicka ditt namn och mobilnummer till oss. Skriv "Brahmaki Retreat" i ämnesraden. Vi skickar en betallänk och när betalningen är genomförd får du din bokningsbekräftelse <3

Retreatet startar om:

Start: Fredag kl.17

Slut: Söndag kl.13

Days
Hours
Minutes
Seconds

Björnbacka

Mitt i den lantliga idyllen 30 min söder om Stockholm ligger Björnbacka med plats för drygt 20 övernattande gäster. Här driver ägarna Louise och Ludvig kursgård och hotell för uthyrning. Björnbackas verksamhet håller i skrivande stund på att utökas med ett unikt fullskaligt retreat & konferenscenter vilket förväntas stå klart 2020.

Gården består för närvarande av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för konferens, bio, yoga och dans vilken rymmer många men är bara 4×8 meter stor), två gårdsliknande lyxiga studiolägenheter i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

Varmt välkomna att uppleva Björnbacka tillsammans med oss!

Teamet

Jesper Brodén

Jesper började meditera och studera buddhistisk filosofi 2010. Denna inre resa fortsatte senare till yoga och breathwork-utbildningar. Idag driver han livsstilsmärket Brahmaki tillsammans med Jenny och Cissi. 
 

Med mer än 10 års erfarenhetet av yoga, meditation och andning ligger idag Jespers passion i att hålla djupgående andnings-sessioner och frigörande yogaklasser för att harmonisera kropp, själ och sinne. 

Jesper idé om lycka ligger i sinnesfrid och vill gärna dela med sig av verktyg som hjälper till detta. Hans roll under retreatet blir att guida gruppen genom djupgående inre resor och skapa trygghet hos individen vid eventuella traumareleaser. 

Jenny Hedlund

Jenny har en bakgrund inom konst och design och alltid älskat färg, form och skapande i olika former. Vid 19 års ålder började hon intressera sig för kost, träning och välmående och hittade i samband med det yogan. 2018 korsades Jenny och Jespers vägar och tillsammans började de bygga på det som idag är Brahmaki. 

Med kärlek och omsorg kommer Jenny tillaga alla måltider under retreatet och se att ni deltagare känner er väl omhändertagna under hela vistelsen.  

Sophie 'Cissi' Öhrn

Cissi har ägnat större delen av sitt liv på hästryggen och undervisat i ridning på alla nivåer och i alla åldrar. 

Under sitt år i Tulum i Mexico fann hon kärleken till yoga, meditation och skapande. Bara veckor efter hemkomsten träffade Cissi, Jenny och Jesper varandra och insåg att alla tre delade samma nyfikenhet att skapa varma vackra miljöer där människor trivs och kan inspireras till utveckling.

Cissi kommer ta hand om dig som deltagare och hålla i självreflektionsövningar. Hon är Jennys högra hand i köket och kommer med sitt underbara leende sprida värme till gruppen.

Det här ingår:

Boende

2 övernattningar i delat dubbelrum på fantastiska Björnbacka

yoga

Jesper håller i en lugn och skön yogaklass som mjukar upp kropp och sinne

kallbad

Guidad uppvärmning, grundlig genomgång samt genomförande av köldexponering

wim hof-metoden

Vi lär oss den sk. Wim Hof-metoden: En kraftfull andningsteknik skapad av Wim “Iceman” Hof

rebirthing

Rebirthing är en lugn men mycket djupgående andnings-session. Även kallad frigörande andning

Självreflektion

Vi tar oss tid för självreflektion och använder oss av penna och papper för att bättrelära känna oss själva och vår livssituation

Frukost

x 2

Lunch

x 2

middag

x 2

Pris & Kontakt

pris

4950:-

kontakt

love@brahmaki.com

Du bokar genom att trycka på knappen och skicka ditt namn och mobilnummer till oss. Skriv "Brahmaki Retreat" i ämnesraden. Vi skickar en betallänk och när betalningen är genomförd får du din bokningsbekräftelse <3