Workshop:
Authentic Touch med Luciamys

info

Authentic Touch med Luciamys

Längtar du också efter beröring? En beröring som är närvarande och inkännande. Som kan hjälpa dig att släppa tankarna och komma i kontakt med kroppen. En beröring som kan hjälpa dig att hitta en djupare avslappning så kroppen kan läkas inifrån och inte bara dämpa symptom utifrån. 

Under denna workshop kommer du få prova på hur det kan kännas både att få, och ta emot, äkta beröring. Under workshopen kommer vi också blanda in rörelse, meditation, och andning, och som avslutning en lång avslappning till kristallskålarnas vibrationer. Därefter bjuder Eva och Martina på hemmagjord glögg och det godaste och nyttigaste julgodiset du kan tänka dig. 

“Massage is needed in the world because love has disappeared. Once, the very touch of lovers was enough. A mother touched the child, played with his body, and it was massage. The husband played with the body of his woman, and it was massage. It was enough, more than enough. It was deep relaxation and part of love. But that has disappeared from the world. By and by, we have forgotten where to touch, how to touch, how deep to touch. In fact, ‘touch’ is one of the most forgotten languages.” – OSHO

 Vi tror att alla längtar efter beröring. Och kanske extra mycket i dessa tider. Förutom att det kan vara väldigt mysigt och härligt är det faktiskt nödvändigt för att vi ska må bra. För att nämna några hälsofördelar med beröring: 

• Stärker vårt immunförsvar 
• Sänker stressnivån i kroppen
• Frigör Oxytocin som är vårt lyckohormon 
• Ökar medvetenheten om din egna och andras kropp

Vi vill förmedla och inspirera till mer autentisk beröring. Beröring som är just äkta. Inkännande. Närvarande. Kommunikativ. För vi vet – eftersom vi har upplevt det själva – att något händer när vi får äkta beröring. Som att vi äntligen vågar slappna av, släppa kontrollen, och hänge oss åt stunden. Lära oss både ge, och ta emot.

 Med kärlek,

Eva och Martina

datum
Sön 13/12
Tid
14-17
Plats:
Brahmaki
Pris:
500 kr

Du bokar genom att trycka på knappen och skicka ditt namn och mobilnummer till oss. Skriv "Authentic Touch" i ämnesraden. Vi skickar en betallänk och när betalningen är genomförd får du din bokningsbekräftelse <3

Vi kommer att erbjuda full återbetalning om du får några som helst symtom och vi har begränsade platser med tanke på rådande situation. Anmäl om du har några allergier!

Viktig och kärleksfull info

Kom gärna med en eller två andra personer som du kanske redan är i nära kontakt med (för att minimera eventuell smittorisk). Det går självklart även bra att komma själv och genomföra workshopen på egen hand, eller om det känns okej med en annan person du blir ihopparad med under kvällen. 

Om du i dessa tider håller dig isolerad från andra kanske du bor tillsammans med en person som du vill göra workshopen med. Om du bor ensam går det även bra att delta på egen hand. 

lärare

Martina & Eva

Eva och Martina är utbildade i flera olika massagetekniker, däribland, Alchemy of Touch Massage, och har båda stor erfarenhet inom yoga, meditation och andra kraftfulla metoder för att finna hälsa och välmående.